Äga rum 4

Bild på en linjerad lapp som är uppklistrad på väggen med silvertejp. På lappen står det: Filmschema: övn 1 sluta väja 20 min. Penis - be a man - jucka - slå - under armen - 7 min. Läppstift - dansa, skära sig, 35 min. Rast/fika 15 min. Övn 2 stopp Nej! 20 min. Tvångsklänning - enstängd mental - fri dans armar. Rakning Bindor. Rast/fika 10 min (överstruket). Läppstift megafon 4 min. Visualisera: 1. kompis 2. en okänd 3. familj syrra 4. EN ELAKING! HOT!

Bild på en linjerad lapp som är uppklistrad på väggen med silvertejp. På lappen står det: Filmschema: övn 1 sluta väja 20 min. Penis – be a man – jucka – slå – under armen – 7 min. Läppstift – dansa, skära sig, 35 min. Rast/fika 15 min. Övn 2 stopp Nej! 20 min. Tvångsklänning – enstängd mental – fri dans armar. Rakning Bindor. Rast/fika 10 min (överstruket). Läppstift megafon 4 min. Visualisera: 1. kompis 2. en okänd 3. familj syrra 4. EN ELAKING! HOT!